Onze evenementen

U wilt een evenement waar uw gasten nog lang over napraten. Een bijeenkomst waarop u effectief en plezierig met uw gasten kunt communiceren voor zowel kleine als grote gezelschappen. Waar de boodschap goed doorkomt. Waar alles klopt: de kleuren, het licht, het meubilair, de styling, de aankleding, het entertainment en het culinaire aanbod.
Decor & Styling

Decor & Styling en de locatie van een evenement vormen een belangrijk onderdeel van het totale evenement. De Evenementenspecialist heeft het creëren van sfeer tot een specialisme verheven. Het omtoveren van locaties in tal van feestelijke werelden is een creatieve uitdaging die ze graag aangaat.

De Evenementenspecialist neemt u mee uit de wereld van alledag!

Show productions

Of u nu een award wilt uitreiken, een fashion show wil organiseren of dat u een prachtig jaar in volledige harmonie dankbaar met uw gasten wilt afsluiten, de Evenementenspecialist kan dat voor u regelen.

Feestelijke events

Personeelsfeest, jubilea of fusie

Voor een spetterend personeelsfeest kunt u altijd terecht bij de Evenementenspecialist. Een borrel met collega’s, uw personeelsleden bedanken voor hun inzet, jubilea of uw medewerkers samenbrengen na een fusie? De Evenementenspecialist bedenkt graag een passend concept voor elk personeelsevenement. Met creativiteit en een groot oog voor detail.

Tuinfeest

Een feest onder de open sterrenhemel of middagzon? Tuinfeesten zijn erg populair en geven je meer mogelijkheden in de accommodatie. Bij de organisatie van een tuinfeest komt van alles kijken zoals: barbecue, catering aan huis, buffetten, dranken, meubilair, decoratie, partytenten, artiesten of verlichting.

De Evenementenspecialist bedenkt graag een passend concept voor uw feest.

Huwelijk

Gaat u binnenkort trouwen of bent u ceremoniemeester en wilt u zorgen voor een onvergetelijk huwelijksfeest? Een metamorfose van uw eigen tuin tot een spetterend avondfeest op een prachtig landgoed of een meer industriële of “hippe” locatie? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Bij de Evenementenspecialist bent u aan het juiste adres!

Entertainment

Entertainmentkeuze is een vak apart. Met het kiezen van goed entertainment dat aanslaat bij uw gezelschap valt of staat uw evenement.

Juist op het gebied van entertainment is het aanbod hoog. Ook als u ervoor kiest uw feest zelf te organiseren is het verstandig u te laten adviseren in het kiezen van het juiste entertainment. De Evenementenspecialist kan u helpen met het verzorgen van uw programma. Wij zijn een onafhankelijk artiestenbureau dat een zeer uiteenlopend entertainment biedt door bekende en minder bekende artiesten. Onafhankelijk wil zeggen dat wij niet gebonden zijn aan vaste artiesten en wij zodoende uw entertainment optimaal kunnen creëren in de door u gewenste sferen.

Brand experience

Een kick off, een productpresentatie, een fusie, relatiedagen, beursconcepten, de opening van een nieuw bedrijfspand, een zakelijke meeting. Als full service organisatiebureau bedenkt en ontwikkelt de Evenementenspecialist voor elke gelegenheid een concept, die verrassend, onderscheidend en effectief is.

Special Effects – Vuurwerkshows – Watershows

Bij de presentatie van een nieuw product, een spetterende vuurwerkshow, watershows, het slaan van de eerste paal, het aangaan van een fusie zijn enkele voorbeelden waarbij de Evenementenspecialist u kan helpen met het ontwikkelen/verzorgen van een spectaculair evenement.

Al enkele jaren werken wij samen met ElemetumFX en zorgen wij voor spectaculaire en verrassende shows voor zowel binnen als buiten, waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten. Na overleg met u als opdrachtgever stellen wij naar uw wensen een geheel vrijblijvende offerte op.

Wij verzorgen alle facetten zoals o.a. alle noodzakelijke vergunningen zodat u en uw gasten genieten van een onbezorgde en geslaagde dag!

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een aankomend event of bent u nieuwsgierig naar de opties die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.