De origineelste foodtrucks voor een culinair spektakel!

Onze foodtrucks zijn ook los te huur

Boek Good Food voor je Event!

waanzinnige lekkere specialiteiten en service van kop tot staart. Elke opdrachtgever krijgt zijn of haar eigen Line-up bestaande uit de beste en origineelste foodtrucks van Nederland. Wij maken van catering een groot culinair spektakel en tillen op deze manier evenementen zowel creatief als culinair naar een hoger niveau.
INFORMATIE OPVRAGENFOODTRUCK INSCHRIJVEN

“Wij werken sinds 2013 met de meest spraakmakende streetfood ondernemers en foodtrucks, elk met hun eigen signatuur"

Voor ieder evenement selecteren wij de best passende foodconcepten voor jouw eigen Line up.

Een evenement gaat over het samenbrengen van mensen en ideeën. Rond een bord goed eten natuurlijk want eten verbindt! Alle gerechten worden ter plekke bereid en gasten staan zo direct in contact met de makers en het verhaal achter hun eten. We denken zowel conceptueel als inhoudelijk mee en komen met extra ideeën om het event ”up te spicen”.

Kan ik een
lege foodtruck huren?

Jouw evenement, onze mobiele keukens. Altijd al een keer op een festival of evenement willen staan met je eigen product? Dat kán, wij beschikken over een groot aanbod met fantastische foodtrucks! Zo kun je op iedere locatie je eigen concept neerzetten. Wij helpen je graag met het zoeken naar de beste foodtruck voor jouw concept.

Waar jij bent, zijn wij. Vraag ons naar de mogelijkheden.

FOODTRUCK AANVRAGEN

Boek mobiele meesterkoks voor jouw evenement

Pastakar, sapcamper, bioburgerbus, rolroostermeester. Lekker, origineel verantwoord, gezond van het land of uit de zee. Boek mobiele meesterkoks die culinaire meerwaarde geven aan elk denkbaar evenement. Van personeelsfeest tot Open dag, met De Evenementenspecialist organiseer je een evenement met succesgarantie. Laat ons meedenken voor een onvergetelijke en uiterst smakelijke dag. Met de grootste keus uit mobiele meesterkoks in verrassende vriendelijke busjes, karren en caravans.

Grote keus uit gezonde gedachten

Bij ons is de keuze uit mobiele cateringconcepten groot. Met als overeenkomst het plezier, de originaliteit en de puurheid. Producten van kleine, plaatselijke leveranciers. Met een eerlijke herkomst zonder overbodigheden. Bereiding van vakmensen die doen waar hun hart ligt: maak het mooi, gezond, lekker en leuk.
EVENTS OP MAAT

Voor grote en kleine party’s, alle wensen vinden gehoor en een passende offerte.
Bel en vraag gerust!

LEKKER ORIGINEEL

Exotisch, verrassend, idioot simpel… De Evenementenspecialist stuurt de leukste karren met de beste koks naar je toe.

GOOD FOOD

…Omdat je daarmee kunt aankomen bij je gasten. Good Food is van deze tijd. Heerlijk basic, met sfeer als enige toevoeging.

HEEL TEVREDEN

Kleine bedrijven, grote bedrijven, particulieren. Bescheiden of grootste party, de reacties zijn elke keer hetzelfde.

BOEKEN? OFFERTE?

Blije, verraste en tevreden gezichten. Van je gasten, je partner, je financiële afdeling. Boek een feest op rolletjes!

Jouw foodtruck aanmelden

Heb jij een bijzondere foodtruck, een top cateringconcept en zou je graag in aanmerking komen om met jouw foodtruck op festivals en evenementen te staan? Schrijf je dan nu in!